Visa allastudier.se som: Mobil

Välkommen till Ädelfors Folkhögskola

På Ädelfors Folkhögskola kan du läsa en yrkesutbildning, läsa för att få behörighet eller komplettera tidigare studier. På denna folkhögskolan träffar du vänner för livet i en varm miljö och du har möjlighet att bo på internatet. Tillgänglighet för alla är något de prioriterar.

Skolan ligger mitt i Småland i samhället Holsbybrunn med naturen inpå knuten.

Yrkesutbildningarna

Yrkesutbildningar du kan läsa är Hälso- och friskvårdscoach, Assistent på distans, Lärarassistent på distans, Dataspelsutveckling och Indie Game Studio.

Tillgänglighet

Kurser och utbildningar är tillgängliga för dig med funktionsnedsättning. Vi erbjuder även Allmän kurs på sin filial i Jönköping.

Särskilt stöd och anpassningar på skolan

För dig som har behov av särskilt stöd eller anpassningar finns det möjlighet att komma till skolan på en känn dig för kurs. Du som studerande har möjlighet att lära känna skolan och personalen samtidigt som personalen får möjlighet att bli bekant med dig. En sådan kurs är av stort värde om du funderar på att söka till någon av våra långa kurser.

Möjlighet till en aktiv fritid på Ädelfors Folkhögskola

Ädelfors folkhögskola erbjuder dig stora möjligheter till en aktiv fritid. Det finns ett helt nytt gym, motionsspår, paintballbana, tennisbanor och bastu. Här kan du spela bangolf, bordtennis, boule, volleyboll, biljard eller prova på bågskytte. Skolan har dessutom ett välsorterat bibliotek samt ett elevcafé där du kan titta på tv, spela spel eller bara umgås.

Ädelfors folkhögskola drivs av arbetarrörelsens organisationer i södra Sverige. Folkhögskolan startades 1957 i samhället Ädelfors, till nuvarande plats i Holsbybrunn flyttade man 1972.


Visa alla utbildningar med Ädelfors folkhögskola

Utbildningar

Beskrivning av Holsbybrunn och boende

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Ädelfors folkhögskola
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Ädelfors folkhögskola

Kunskapens väg 3
574 53 Holsbybrunn


Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Ädelfors folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön