Arndt's Sales Academy - En utbildning för dig som vill nå dina mål!

Vill du lära dig om försäljning av de bästa i Sverige? På Arndt’s Sales Academy får du lära dig om försäljning samtidigt som du studerar personlig utveckling. Kärnan i utbildningen är att skapa ett framgångsrikt beteende som du kan dra nytta av – oavsett vad du vill jobba med i din framtida karriär.

Under din utbildning hos Arndt’s Sales Academy får du lära dig hur du ska sätta upp mål för att öka dina chanser att få ut det du vill ha av livet. Utbildningen är en termin och du studerar på heltid antingen i Stockholm eller Marbella.

När du studerar på Arndt’s Sales Acadmey ingår alltid:

Personlig coachning

När du studerar hos Arndt's Sales Academy får du personlig coachning för att bli en bättre säljare, guidning och rådgivning gällande potentiella karriärvägar samt coachning i hur du kan bli en bättre presentatör.

Tillgång till ett nätverk för framtida jobb

Som student på Arndt's Sales Academy får du tillgång till jobberbjudanden från ett tiotal olika företag och du är alltid garanterad en första intervju. Bjurfors, SEB och Görvelns Slott är exempel på företag som tidigare studenter har fått jobberbjudanden av.

Praktisk säljerfarenhet

Under din utbildning spenderar du fyra timmar per dag med att praktisk öva på försäljning för ett riktigt företag – på plats i utbildningslokalerna. Att få tid till att öva praktiskt är en förutsättning för att du ska bli en duktig säljare och en kärna i utbildningen. Den praktiska erfarenheten hjälper dig att stå ut på arbetsmarknaden efter din utbildning.

Träning

En bra förutsättning för att kunna prestera på topp är fysisk träning. På Arndt’s Sales Academy finns det möjlighet att delta i gruppträning varje vecka. Träningen är framtagen med tanken att alla oberoende av vilken form man är i ska kunna delta utifrån sina egna förutsättningar.

Digitalt CV

Arndt's Sales Academy erbjuder sina studenter ett digitalt CV som kan användas när du söker jobb eller marknadsför dig i sociala medier.

Alumninätverk

Efter din utbildning på Arndt's Sales Academy får du tillgång till Arndt's Sales Academy Alumni – detta innebär att du får kontakt med hundratals tidigare studenter som har gått Arndt's Sales Academy. Detta innebär ett kontaktnätverk som kan leda till nya affärsmöjligheter när du kommer ut i arbetslivet samt möjlighet till jobberbjudanden om du skulle vilja byta jobb.

Visa alla utbildningar med Arndt's Sales Academy

Utbildningar

Yrkesutbildning
Ekonomi Utbildningsform Längd Ort
Arndt's Sales Academy Klassrum Flera orter (2)

Kontaktuppgifter

Arndt's Sales AcademyRecensioner

Det finns inga recensioner för Arndt's Sales Academy

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön