Visa allastudier.se som: Mobil

Ekonomiassistent

Åsö Vuxengymnasium
Sammanfattning
Komvux
Stockholm
Startdatum: Löpande - Stockholm

Ekonomiassistent

Kurspaketet ekonomiassistent
Är du intresserad av ekonomi? Kurspaketet ekonomiassistent är för dig som vill arbeta som ekonomiassistent och samtidigt höja din kompetens! Du får en grundläggande yrkesförberedande utbildning på 1 termin med högskoleförberedande kurser.

I utbildningen ingår bland annat grundläggande bokföring med bokslut och kalkylering, men också avtalsrätt, köprätt och arbetsrätt.

Affärsjuridik
Affärsjuridik är en juridisk kurs som huvudsakligen behandlar juridik sett ur företagets synvinkel. I kursen ingår bl. a. associationsrätt, avtalsrätt, köprätt, marknadsrättsliga och konkurrensrättsliga regler som rör företagens verksamhet samt immaterialrätt och konkurs.
Gymnasiepoäng: 100p

Företagsekonomi 1
Företagsekonomi 1 är en grundläggande kurs som behandlar företagande i vid bemärkelse och belyser såväl ekonomiska som sociala och miljömässiga aspekter. I ämnet ingår marknadsföring, ledarskap och organisation, entreprenörskap, redovisning och kalkylering
Gymnasiepoäng: 100p

Företagsekonomi 2
Företagsekonomi 2 är en fördjupad kurs som behandlar företagande i vid bemärkelse och belyser såväl ekonomiska som sociala och miljömässiga aspekter. I ämnet ingår marknadsföring, ledarskap och organisation, entreprenörskap, redovisning och kalkylering.
Gymnasiepoäng: 100p

Redovisning 1
Gymnasiepoäng: 100p

Förkunskaper

Grundskola och datorvana

Åsö Vuxengymnasium

Åsö vuxengymnasium

Åsö vuxengymnasium är Stockholm stads eget komvux och Stockholms största utbildningsanordnare för vuxenutbildning. Vi är en skola med lärandet i fokus där du får möjlighet till uppbackning och stöd för att få de bästa förutsättningarna att nå dina studiemål. Hos...


Läs mer om Åsö Vuxengymnasium och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Ekonomiassistent
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Ekonomiassistent, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön