Visa allastudier.se som: Mobil

Naturguidning 1

Åsö Vuxengymnasium
Sammanfattning
Komvux
Distans, Stockholm
Kommande starter
Stockholm
Löpande

Distans
Löpande

Naturguidning 1

Naturguidning 1, 100 poäng
Undervisningen i kursen Naturguidning 1 ska leda till att du utvecklar förmågan att organisera, planera och genomföra olika former av pedagogiska aktiviteter för barn och unga i natur- och kulturmiljöer. Du får kunskaper om naturen, om växter och djur, friluftsliv, ledarskap och turism. Du lär dig också hur redskap och utrustning används för olika aktiviteter. Genom undervisningen ska du också ges möjlighet att utveckla dina kunskaper om natur- och kulturmiljöer samt om växter, djur och ekologiska samband. Undervisningen ska bidra till att du utvecklar kunskaper om lagar och andra bestämmelser som gäller för olika natur- och kulturmiljöer samt om allemansrätten. Du ska ges möjlighet att utveckla förmåga att ta ansvar för andra människors säkerhet i samband med arrangerade aktiviteter samt att du ska lära dig att förmedla entusiasm och skapa fascination kring naturupplevelser.

Du kan läsa kursen i klassrum eller på distans.

Vem får studera hos oss?
För att studera hos oss på Åsö vuxengymnasium måste du vara folkbokförd i någon av följande kommuner: Stockholm, Nacka, Värmdö, Täby, Danderyd, Vallentuna, Vaxholm, Österåker, Upplands Väsby, Sollentuna eller Solna. Du söker alltid din komvuxutbildning via din kommuns webbsida. För att söka till oss via din kommun välj Åsö vuxengymnasium som skola i sökrutan och leta sedan upp den kurs du önskar ansöka till.

Förkunskaper

Grundskola eller motsvarande

Åsö Vuxengymnasium

Åsö vuxengymnasium

Åsö vuxengymnasium är Stockholm stads eget komvux och Stockholms största utbildningsanordnare för vuxenutbildning. Vi är en skola med lärandet i fokus där du får möjlighet till uppbackning och stöd för att få de bästa förutsättningarna att nå dina studiemål. Hos...


Läs mer om Åsö Vuxengymnasium och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Naturguidning 1
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Åsö Vuxengymnasium

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Naturguidning 1 från Åsö Vuxengymnasium, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Naturguidning 1

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: