Visa allastudier.se som: Mobil

Cafékock

Astar
Sammanfattning
Komvux
Växjö
45 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Växjö
Astar

Cafékock

En caféstjärna som kan både lättare mat och servering

En utbildning som gör dig till Cafékocken arbetsgivare kommer att dra i. Med en fot i både köket och service blir du den allround medarbetare som branschen behöver. Under utbildningen lär du dig grunderna i matlagning och konditori, tillsammans med förstklassig servering. Allt handlar om att ge kunderna den bästa upplevelsen som går därför är det viktigt att förmedla en positiv känsla av caféet. Yrket passar dig som är serviceintresserad, kan hålla flera bollar i luften och älskar att träffa nya människor. Dina chanser till jobb när du är klar är extremt stora eftersom branschen letar efter utbildad personal.

Hur går utbildningen till?

I utbildningen blandas både teoretiska och praktiska moment, där du får lära dig – och framför allt använda dig av – nya kunskaper i bakning, näringslära, mat i fart, kaffedrinkar, kallkök, drycker och gästbemötande.
Under utbildningen ges du stora möjligheter till praktik – APL på minst 23 veckor individuellt anpassat – i nära samarbete med näringslivet, för att du ska kunna knyta nödvändiga kontakter med presumtiva arbetsgivare redan under studierna.

För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser/moduler och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Till detta får du naturligtvis också läroböcker och annat utbildningsmaterial.

Astar

Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Cafékock
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Cafékock från Astar, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: