Visa allastudier.se som: Mobil

Elektriker - Distans

Astar
Sammanfattning
Komvux
Distans
75 veckor
CSN-berättigad
Astar

Elektriker - Distans

Gå en distansutbildning till Elektriker!

Den är utbildningen läser du på distans via Astar Solna Centrum, men du ansöker till utbildningen via Lärcentrum i Östersund.

I utbildningen lär dig att installera elektrisk utrustning, men också att arbeta med styrsystem och fastighetsautomation. Elektriker är ett yrke för dig som gillar variation och att hitta läsningar. Kurserna ger dig den tekniska kompetensen för att kunna göra det, inom t ex belysning, larm och övervakningssystem. * För att kunna gå vidare behöver man göra ett gymnasiearbete på 100 poäng. När det är klart och därmed 1500 poäng är klar finns möjlighet till att gå vidare mot certifiering till Elbranschens Centrala Yrkesnämnd ECY.

Du kommer efter certifiering via kunna arbeta som elektriker inom installation, service och drift.

Så går utbildningen till

Du läser utbildningen på distans med både fjärrundervisning på dagtid samt fysiska träffar. Du gör även praktik på en arbetsplats / APL. För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi G-SUITE, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar.

Förkunskaper

Du behöver ha gått klart grundskolan eller  motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen. Utbildningen är främst för dig som är över 20 år. Du som är nyanländ behöver också ha läst grundläggande svenska som andraspråk eller göra ett nivåtest hos din hemkommun.

Kunskaper motsvarande godkända betyg i Svenska A/1, Svenska som andraspråk A/1, Engelska A/5 och Matematik A/1a,b  eller c Kunskaper motsvarande godkända betyg i Svenska A/1, Svenska som andraspråk A/1, Engelska A/5 och Matematik A/1a,b  eller c

Kostnader

Som elev hos oss kan du ansöka om studiebidrag hos CSN. Du kan söka bidrag och lån eller enbart bidrag – läs mer på CSN:s hemsida. Tänk på att bidragsdelen varierar beroende från person till person.

Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Elektriker - Distans
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

AstarRecensioner

Det finns inga recensioner för Elektriker - Distans

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Elektriker - Distans från Astar, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön