
Färskvaror, delikatess och catering
Utbildning utifrån branschens önskemål - dagligvaruhandel
Utbildningen är anpassad efter branschens önskemål och kurserna som du läser är aktuella och verklighetsnära. Utbildningen utvecklar dina kunskaper i grundläggande matlagning och bakning med inriktning mot butik.Du får bred kunskap om olika produkter som finns i dagligvaruhandeln som exempelvis frukt och grönsaker, fisk och skaldjur samt mejeriprodukter.
Hur går utbildningen till?
Du läser denna som lärling vilket innebär att du är 1 dag i skolan och 4 dagar ute på en arbetsplats med en utbildad handledare.Du lär dig alltså på en arbetsplats och skapar viktiga kontakter som kan hjälpa dig att få jobb efter utbildningen.
Utbildningens innehåll
- Orienteringskurs 50
- Hygienkunskap 100
- Livsmedels- och näringskunskap 1 100
- Matlagning 1 100
- Matlagning 2 200
- Mat och butik 1 200
- Mat och butik 2 200
- Service och bemötande 1 100
- Tillvalskurser:
- Mat och butik – specialisering 100
- Entreprenörskap och företagande 100
Förkunskaper
Examen & Intyg
Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...
Gör en intresseanmälan
Hitta till utbildaren
Astar
För att beställa information om Färskvaror, delikatess och catering, fyll i följande uppgifter:
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.