Visa allastudier.se som: Mobil

Hotell & Konferens, Klassrum

Astar
Sammanfattning
Komvux
Jönköping, Stockholm
CSN-berättigad
Kommande starter
Jönköping
Löpande 
Stockholm
Löpande 
Astar

Hotell & Konferens, Klassrum

Hotell & Konferens – Jönköping

Detta program vänder sig till dig som vill arbeta inom Hotell & inom konferens.

Hotell och konferensanläggningar behöver ständigt utveckla sitt koncept och rekrytera personal som kan leva upp till gästernas ökade förväntningar.

Att arbeta inom hotellbranschen passar dig som är både ansvarstagande och affärsmässig samt trivs med mycket kontakt med människor. Arbetstiderna kan vara oregelbundna och det förväntas att du kan ta egna initiativ och är lyhörd för gästernas behov och önskemål. Det är en fördel om du har grundkunskaper i engelska.

Utbildningen riktar sig till dig som vill lära dig yrket genom praktiskt arbete. Under utbildningen får du en bred kompetens inom reception, konferens och bokning för att kunna leverera utmärkt service. Arbetsuppgifterna under lärlingstiden kan variera, från att du möter gäster i receptionen till att du är med och arrangerar evenemang och konferenser.

Yrken att arbeta inom

Efter utbildningen kan du jobba på hotell, konferensanläggningar och vandrarhem eller i receptionen på företag och turistanläggningar.

Hur går utbildningen till?

För att du ska få ut det mesta av utbildningen och lära dig snabbt får du praktisera de teorier som du läser. Du använder dig också av vår digitala lärplattform ELITS för att utföra vissa uppgifter.

För att få en ingång till arbetslivet och knyta kontakter som kan leda till jobb får du göra praktik på en arbetsplats, APL (Arbetsplatsförlagt lärande). Observera att alla kurser går att studera på distans.

Du kan även läsa denna utbildning som Lärling:

Som Lärling går du 1 dag i skolan och 4 dagar är du ute på en arbetsplats med en utbildad handledare. Du lär dig alltså ”live” på plats och knyter viktiga kontakter som kan hjälpa dig att få jobb efter utbildningen.

Astar

Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Hotell & Konferens, Klassrum
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

AstarGör en intresseanmälan

För att beställa information om Hotell & Konferens, Klassrum, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön