Visa allastudier.se som: Mobil

Marknadsassistent

Astar
Sammanfattning
Komvux
Stockholm
CSN-berättigad
Kommande starter
Stockholm
Löpande

Stockholm
Löpande
Astar

Marknadsassistent

Som marknadsassistent arbetar du på ett kreativt sätt för att hitta nya vägar att nå ut till kunder via marknadsföring. Utbildningen till marknadsassistent passar dig som är bra på att skriva och har sinne för färg och form.  Du får till exempel arbeta med produktion av reklam, utställningar och informationsmaterial, många gånger tillsammans med reklambyråer eller andra företag. För att lyckas ger vi dig de grundläggande kunskaper du behöver om kommunikation i tryckta och sociala medier.

Som marknadsassistent får du sköta den administrativa hanteringen kring olika marknadsprojekt.  Du får även arbeta med företagets kundregister, uppföljning och statistik. Marknadsassistenten har många kontakter med människor både i och utanför företaget.

En marknadsassistent arbetar på alla typer av företag inom näringslivet, samt inom kommun, landsting och ideella organisationer.

Hur går utbildningen till?

Teori varvas med praktiska övningar. Du får även möjlighet att använda dina nya kunskaper genom arbetsplatsförlagt lärande, praktik, inom branschen. Kurspaketet kan du studera både i klassrum och på distans. Praktikmöjligheter finns även för dig som väljer att läsa utbildningen på distans.

Google for Education
För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser/moduler och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Till detta får du naturligtvis också läroböcker och annat utbildningsmaterial.
Google for Education

Astar

Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Marknadsassistent
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Marknadsassistent från Astar, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: