Visa allastudier.se som: Mobil

Praktisk bokföring och redovisning

Astar
Sammanfattning
Komvux
Distans
15 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande - Distans
Astar

Praktisk bokföring och redovisning

Utbildningen är för dig med erfarenhet från en personalavdelning eller annan administrativ avdelning och vill fördjupa dig i ekonomi. Du kommer att lära dig om bokföring och redovisning. Utbildningen passar dig som är noggrann, e­ffektiv och har ett intresse för ekonomi. När du utbildat dig kan du jobba som administratör, administrativ assistent, ekonomiassistent, löneassistent, sekreterare eller administratör med ekonomiuppgifter.

Hur går utbildningen till?

ELITS – den digitala lärplattformen

För att du ska lära dig på bästa sätt har vi lärplattformen ELITS, som du kan använda via datorn eller genom vår app. I ELITS finns alla dina kurser och det du behöver veta för att klara dem. Du får också studiehjälp i form av läroböcker, undervisningsfilmer, inspelade genomgångar och powerpointpresentationer samt nya uppgifter och övningar. Med ELITS kan du klara alla kurser på ditt vis.

Talangverktyget DET

Med talangverktyget DET hittar du både dina synliga och dolda talanger. Tillsammans med din lärare har du under dina första veckor på Astar ett möte för att ta reda på vad du har för kunskaper, egenskaper och förmågor. Det hjälper dig och din lärare att lägga upp ett arbetssätt, ett schema och en studienivå som passar dig.

De här kurserna läser du:

Kurskod Kursnamn Poäng FÖRFÖR01 Företagsekonomi 1 100 FÖRFÖR02 Företagsekonomi 2 100 FÖRRED02 Redovisning 2 100 Totalt: 300 poäng 

 

Förkunskaper

Grundskolan eller motsvarande.

Astar

Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Praktisk bokföring och redovisning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

AstarGör en intresseanmälan

För att beställa information om Praktisk bokföring och redovisning, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön