Visa allastudier.se som: Mobil

Säljare

Astar
Sammanfattning
Komvux
Stockholm
20 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande - Stockholm
Astar

Säljare

Bli den Säljare du själv vill få hjälp av så att du kan landa ett jobb direkt efter utbildningen. På Astar lär du dig allt du behöver veta om försäljning och kundservice. Utbildningen ger dig de förutsättningar och den kunskap som du behöver för att lyckas inom branschen. Våra engagerade lärare och praktiken ute i verkligheten gör dig till en stark säljare och utvecklar dig också som person. Utbildningen passar dig som är social och tycker om att träffa nya människor. Kundkontakten är också bland det bästa med att vara Säljare. Det är samtidigt en fördel om du är flexibel och kreativ. Men det viktigaste är viljan att lära dig nya saker för resten faller på plats när du går på Astar.

”Jag tycker att det bästa med utbildningen är att jag stärker mitt självförtroende och utvecklar mitt språk” – Geraldine

Det roligaste med yrket är att få träffa positiva och roliga kunder!” – Haider.

Vad ska du ha läst innan för att få söka?

Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen. Utbildningen är främst för dig som är över 20 år. Du som är nyanländ behöver också ha läst grundläggande svenska som andraspråk eller göra ett nivåtest hos din hemkommun.

Hur går utbildningen till?

ELITS – den digitala lärplattformen

För att du ska lära dig på bästa sätt har vi lärplattformen ELITS, som du kan använda via datorn eller genom vår by Deal Top"> app. I ELITS finns alla dina kurser och det du behöver veta för att klara dem. Du får också studiehjälp i form av läroböcker, undervisningsfilmer, inspelade genomgångar och powerpointpresentationer samt nya uppgifter och övningar. Med ELITS kan du klara alla kurser på ditt vis.

Talangverktyget DET

Med talangverktyget DET hittar du både dina synliga och dolda talanger. Tillsammans med din lärare har du under dina första veckor på Astar ett möte för att ta reda på vad du har för kunskaper, egenskaper och förmågor. Det hjälper dig och din lärare att lägga upp ett arbetssätt, ett schema och en studienivå som passar dig.

De här kurserna läser du:

Kurskod Kursnamn Poäng FÖSSEV0 Servicekunskap 100 FÖSPER01 Personlig försäljning 1 100 HANPRA01 Praktisk marknadsföring 100 INKLOG01 Logistik 1 100 Totalt: 400 poäng

 

Hur länge pågår utbildningen?

Utbildningen är ca 20 veckor lång. Vi lägger upp en studieplan som passar just dig.

Upplev oss på ett studiebesök!

Du är varmt välkommen till oss för att träffa deltagare, lärare och se våra lokaler. Kontakta Cecilia Eriksson på 0738-683711 eller cecilia.eriksson@astar.se för att boka tid, eller om du har några frågor.

Här sitter vi!
Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

Du får studiebidrag (CSN)

När du går hos oss på Astar kan du få lån från CSN. Du kan söka bidrag och lån, eller enbart bidrag. Läs mer på www.csn.se.

Sök så här:

Du söker utbildningen direkt hos Vuxenutbildningen i kommunen som du bor i. På de flesta kommunerna kan du söka direkt på webben. Har du frågor om vem som får gå en vuxenutbildning kan du kontakta en studie- och yrkesvägledare hos Vuxenutbildningen i din hemkommun eller besöka kommunens hemsida.

Vi har 4 starter per år: i januari, mars/april, augusti och oktober. För exakta datum för kursstarter och sökperioder är du välkommen att vända dig till kommunen.

Diplom och betyg

När du är klar med utbildningen får du betyg i kurserna och diplom som bevis på dina yrkeskunskaper. Diplomet har ett stort värde hos arbetsgivare i branschen.

Astar

Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Säljare
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Säljare från Astar, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön