Visa allastudier.se som: Mobil

Säljledare

Astar
Sammanfattning
Komvux
Distans
20 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande - Distans
Astar

Säljledare

Astars utbildning är sista steget för dig som vill bli en framgångsrik Säljledare. Du kommer att få fördjupade kunskaper inom försäljning och marknadsföring ur ett helhetsperspektiv samt utveckla dina ledaregenskaper. Lär dig motivera och engagera din personal så att du kan leda dem mot tydliga mål. Du får också lära dig om personalfrågor och juridik kring detta eftersom du kommer att vara ansvarig för personal och nya rekryteringar. Utbildningen passar dig som redan har erfarenhet som säljare eller en säljutbildning. När du är klar kommer du att vara attraktiv på arbetsmarknaden och kunna hitta ett jobb som passar dina kvalitéer.

Hur går utbildningen till?

ELITS – den digitala lärplattformen

För att du ska lära dig på bästa sätt har vi lärplattformen ELITS, som du kan använda via datorn eller genom vår app. I ELITS finns alla dina kurser och det du behöver veta för att klara dem. Du får också studiehjälp i form av läroböcker, undervisningsfilmer, inspelade genomgångar och powerpointpresentationer samt nya uppgifter och övningar. Med ELITS kan du klara alla kurser på ditt vis.

Talangverktyget DET

Med talangverktyget DET hittar du både dina synliga och dolda talanger. Tillsammans med din lärare har du under dina första veckor på Astar ett möte för att ta reda på vad du har för kunskaper, egenskaper och förmågor. Det hjälper dig och din lärare att lägga upp ett arbetssätt, ett schema och en studienivå som passar dig.

De här kurserna läser du: 

Kurskod Kursnamn Poäng HANAFR0 Affärsutveckling och ledarskap 100 FÖSPER02 Personlig försäljning 2 100 PEDPEG0 Pedagogiskt ledarskap 100 FÖRFÖR01 Företagsekonomi 1 100 INKINK01 Inköp 1 100   Totalt: 500 poäng

Förkunskaper

Grundskolan eller motsvarande.

Astar

Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Säljledare
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

AstarGör en intresseanmälan

För att beställa information om Säljledare, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön