Visa allastudier.se som: Mobil

SFI-Kombo Köksbiträde

Astar
Sammanfattning
Komvux
Solna, Stockholm
46 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Astar

SFI-Kombo Köksbiträde

Restaurangbranschen har blivit en stor aktör på arbetsmarknaden och efterfrågan på utbildade kockar/köksbiträden är enorm. Utbildningen är till för dig som vill lära dig kockyrket genom praktiskt arbete men som inte har tillräckliga kunskaper i svenska. Under utbildningen kommer du bland annat lära dig delar av yrket på en restaurang eller ett storkök och du läser yrkesteori och yrkessvenska i skolan. Samtidigt som du lär dig yrket läser du också SFI. Du studerar på heltid och utbildningen ger dig stora möjligheter att få ett jobb efter studierna. Eftersom konkurrensen inom restaurangbranschen är hård och kraven höga är det mycket lättare att få en anställning om du har genomfört en yrkesutbildning.

Genom att läsa yrkessvenska under hela utbildningen får du också ökade språkkunskaper som underlättar ditt arbete, och dina möjligheter att utvecklas inom branschen blir större.

Hur går utbildningen till?

Google for Education

För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Till detta får du naturligtvis också läroböcker och annat utbildningsmaterial. Google for Education

Förkunskaper

Du är boende i Stockholm stad, Ekerö, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Danderyd, eller i Österåker kommun. Du ha påbörjat SFI nivå C (studieväg 2 och 3), du har gått klart grundskolan eller motsvarande, du är över 20 år. Det ställs inga krav på förkunskaper inom matlagning.

Astar

Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om SFI-Kombo Köksbiträde
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

AstarGör en intresseanmälan

För att beställa information om SFI-Kombo Köksbiträde, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön