Visa allastudier.se som: Mobil

VVS-montör Skellefteå

Astar
Sammanfattning
Komvux
Skellefteå
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Skellefteå
Astar

VVS-montör Skellefteå

– Bli en stjärna på problemlösning inom värme, vatten och sanitet

Utbilda dig till VVS-montör och se jobben flöda i din riktning. Du kommer alltid att behövas i branschen eftersom ingen teknik eller robot kan ersätta dig. På Astar får du lära dig saker inom många olika områden såsom installation av värmepumpar, solvärme, vattenberedare, element och badrum.

Om du tycker om att arbeta med händerna och vill lösa problem med kreativa och briljanta lösningar kommer yrket att passa dig perfekt. Efter utbildningen kan du påbörja din lärlingstid inom ett VVS-företag.

Hur går utbildningen till?

GOOGLE FOR EDUCATION

För att du ska lära dig på bästa sätt använder vi Google for Education och Learnware, som du kan använda via datorn eller genom appar i telefon eller surfplatta. Här får du tillgång till dina kurser och ett samlat material av bland annat filmer, presentationer och övningar. Till detta använder vi också läroböcker och annat utbildningsmaterial.

För att du ska få ut det mesta av utbildningen och lära dig snabbt får du praktisera de teorier som du läser direkt i vår verkstad. Du gör även praktik på en arbetsplats – upp till 50% av tiden – och får då knyta kontakter som kan leda till jobb.

Förkunskaper

Du behöver ha gått klart grundskolan eller motsvarande för att söka till den här vuxenutbildningen. Utbildningen är främst för dig som är över 20 år. Du som är nyanländ behöver också ha läst grundläggande svenska som andraspråk eller göra ett nivåtest hos din hemkommun.

Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om VVS-montör Skellefteå
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för VVS-montör Skellefteå

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen VVS-montör Skellefteå från Astar, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön