Visa allastudier.se som: Mobil

Studera Sport & Recreation med STS Study Abroad på AUT University i Nya Zeeland

AUT University - STS Study Abroad
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Auckland
Startdatum: Löpande - Auckland

Studera Sport & Recreation med STS Study Abroad på AUT University i Nya Zeeland

En sportig kultur
Sport spelar en viktig roll i den nyzeeländska kulturen och i samhället i stort. För väldigt många sker mycket av det sociala livet genom aktiviteter utomhus. Att studera idrott och friskvård här är därför ett utmärkt val. Det är lätt att förstå varför sportutbildningarna på AUT University är så populära. 

Teori och praktik
När du studerar Sport & Recreation med STS Study Abroad på AUT får du grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper inom idrott och friskvård. Du lär dig mer om vetenskapliga teorier kring hälsa och livsstil och får även utföra en del praktiska övningar. 

Utlandsstudier utöver det vanliga
Att studera i Nya Zeeland är en upplevelse utöver det vanliga, en upplevelse som passar perfekt för dig som är intresserad av sport av olika slag. Här kan du räkna med en fritid full av äventyr och listan på aktiviteter kan göras lång. Dykning, trekking, bergsklättring, skydiving och bungyjumping är bara några alternativ.

Godkänt av CSN
STS Study Abroads utbildningar är godkända av CSN, vilket innebär att du har rätt att söka studiemedel för dina utlandsstudier.

Boende ingår – unika studiepaket
Vi på STS Study Abroad har lång erfarenhet av studier utomlands och vill gärna dela med oss av vår expertkunskap till dig. Vi hjälper dig, steg för steg, genom hela ansökningsprocessen. För oss är det också viktigt att du känner dig trygg under hela studietiden, därför har vi STS Study Abroad-personal på plats på våra studieorter. När du studerar utomlands med STS Study Abroad ingår även boende, vilket gör våra studiepaket unika.

Vi ser fram emot att hjälpa dig ta första steget till ditt livs största äventyr!

Förkunskaper

Allmän behörighet för högskolestudier. Avklarad STS Study Abroad-intervju. Lägst betyg G/E i engelska A/steg 5 eller B/steg 6.

AUT University - STS Study Abroad

AUT University ligger i Auckland, Nya Zeelands största och snabbast växande stad. Här trivs invånarna, och staden rankas år efter år som en av världens bästa städer att leva och bo i. Från den pulserande stadskärnan har du också nära...


Läs mer om AUT University - STS Study Abroad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

AUT University - STS Study Abroad