Visa allastudier.se som: Mobil

Ta en Bachelor’s Degree med STS Study Abroad i Nya Zeeland

AUT University - STS Study Abroad
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Auckland
Startdatum: Löpande - Auckland

Ta en Bachelor’s Degree med STS Study Abroad i Nya Zeeland

En examen från Nya Zeeland
Vill du ta en akademisk examen i Nya Zeeland? Vi på STS Study Abroad kan hjälpa dig att nå dina drömmar. På AUT University i Auckland kan du ta en bachelor’s degree inom flera olika inriktningar. Utöver en merit till ditt CV får du också en studieupplevelse utöver det vanliga.

Vad är en bachelor’s degree?
En bachelor’s degree motsvarar vanligtvis en svensk kandidatexamen och i Nya Zeeland studerar man oftast tre år för att ta denna examen. Du väljer ett huvudområde för din examen och har under din studietid även möjlighet att läsa tillvalskurser inom andra områden.

Exempel på ämnesområden för din bachelor:

  • Business
  • Education
  • Health Science
  • Sport and Recreation
  • Hospitality and Tourism
  • Communication

Undrar du hur du ska göra? Vi på STS Study Abroad finns med dig genom hela ansökningsprocessen. Vi hjälper dig förstå alla begrepp och ger dig råd och tips på vägen. Boka en gratis studievägledning så sätter vi igång!

Godkänt av CSN
STS Study Abroads utbildningar är godkända av CSN, vilket innebär att du har rätt att söka studiemedel för dina utlandsstudier.

Boende ingår – unika studiepaket
Vi på STS Study Abroad har lång erfarenhet av studier utomlands och vill gärna dela med oss av vår expertkunskap till dig. Vi hjälper dig, steg för steg, genom hela ansökningsprocessen. För oss är det också viktigt att du känner dig trygg under hela studietiden, därför har vi STS Study Abroad-personal på plats på våra studieorter. När du studerar utomlands med STS Study Abroad ingår även boende, vilket gör våra studiepaket unika.

Vi ser fram emot att hjälpa dig ta första steget till ditt livs största äventyr!

Förkunskaper

Allmän behörighet för högskolestudier. Avklarad STS Study Abroad-intervju. Lägst betyg G/E i engelska A/steg 5 eller B/steg 6.

AUT University - STS Study Abroad

AUT University ligger i Auckland, Nya Zeelands största och snabbast växande stad. Här trivs invånarna, och staden rankas år efter år som en av världens bästa städer att leva och bo i. Från den pulserande stadskärnan har du också nära...


Läs mer om AUT University - STS Study Abroad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

AUT University - STS Study Abroad