Visa allastudier.se som: Mobil

Utbildningar i hela världen med AVISTA!

AVISTA/Språkreseförmedlarna finns sedan 1980 och satsar på språkkurser med kvalitet. Vi samarbetar med utvalda universitet och språkskolor över hela världen. Våra utbildningar vänder sig till ungdomar, universitetsstuderande, vuxna och företag. Kurserna är internationella, med deltagare från hela världen. Nästan alla kurser erbjuds på alla förkunskapsnivåer, från nybörjare till avancerade.

Med 30 år i branschen har vi längst erfarenhet av alla språkreseförmedlare i Sverige. Vi har valt ut de bästa skolorna för alla tänkbara önskemål och är stolta över att erbjuda utlandsstudier med kvalitet, trygghet, service och bra priser. De flesta utbildningarna berättigar till studiemedel från CSN.
 
• Välj bland språkkurser i spanska, franska, engelska, italienska, tyska, portugisiska, grekiska, ryska, kinesiska och japanska. Fler än 120 kursorter i 25 länder!
 
• Läs på populära college i USA och Australien. Du kan välja mellan fristående kurser på en termin eller hela utbildningar. I USA erbjuder skolorna upp till 100 olika ämnesområden.
 
• Volontärarbete i Sydamerika och betalt utlandsarbete i England, Australien, Tyskland och Österrike.
 
Följ länken nedan till våra mest efterfrågade utbildningar eller läs mer på vår hemsida!

Visa alla utbildningar med AVISTA Education & Språkresor

Utbildningar

Hitta till utbildaren

AVISTA Education & Språkresor

721 Cliff Drive
965-0581 Santa Barbara


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön