Visa allastudier.se som: Mobil

Collegestudier i Australien

AVISTA Education & Språkresor
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Australien
Engelska
Klassrum
Startdatum: Löpande - Australien

Collegestudier i Australien

Vi samarbetar med Martin College som erbjuder utbildningar i Sydney, Brisbane och Gold Coast. Sydney och Brisbane är de populäraste kursorterna bland européer. Martin College är en av Australiens största utbildare när det gäller kortare eftergymnasiala utbildningar med praktisk inriktning. Du kan välja mellan utbildningar inom bl.a. marknadsföring, ekonomi, grafisk design, event management och turism.

Utbildningarna innebär en fantastisk möjlighet att samtidigt få en grundutbildning, en internationell studiemerit samt en svårslagbar erfarenhet för livet. Eftersom engelska blir ditt arbetsspråk, kommer du att upptäcka hur snabbt din förmåga att använda språket utvecklas, både i sociala- och studiesammanhang.

Kurserna kräver inga förkunskaper inom det ämnesområde man väljer utan startar från grunden. För deltagare från Sverige räcker vanligen betyget godkänt i engelska från gymnasiet för att tillgodogöra sig undervisningen. Eftersom engelska blir Ditt arbetsspråk, kommer Du också att upptäcka hur snabbt Din förmåga att använda språket utvecklas, både i sociala- och studiesammanhang.

Enkelt, tryggt och prisvärt
Vi arrangerar kurs och boende samt ger all information som behövs före avresan, t.ex. resa, transfer, försäkringar och visum. Från första kontakt till avslutad kurs finns vi tillgängliga för att dela med oss av vår kunskap, ge råd inför kursvalet eller hjälpa till med problem som kan dyka upp på vägen.

Avista har 30 års erfarenhet av utlandsstudier och erbjuder trygghet, service och bra priser. Besök vår hemsida för mer information och bokning!

Kurserna berättigar till studiemedel från CSN.

AVISTA Education & Språkresor

Utbildningar i hela världen med AVISTA! AVISTA/Språkreseförmedlarna finns sedan 1980 och satsar på språkkurser med kvalitet. Vi samarbetar med utvalda universitet och språkskolor över hela världen. Våra utbildningar vänder sig till ungdomar, universitetsstuderande, vuxna och företag. Kurserna är internationella, med...


Läs mer om AVISTA Education & Språkresor och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

AVISTA Education & Språkresor

721 Cliff Drive
965-0581 Santa Barbara


Recensioner

Det finns inga recensioner för Collegestudier i Australien

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: