Visa allastudier.se som: Mobil

Santa Barbara City College

AVISTA Education & Språkresor
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Santa Barbara
Engelska
Startdatum: Löpande - Santa Barbara

Santa Barbara City College

Santa Barbara City College (SBCC) är rankat som ett av USAs 10 bästa college och är ett mycket bra val, oavsett om Du vill läsa en termin, ett läsår eller en hel utbildning. Du har ett stort antal kurser att välja mellan och kurskostnaderna är förhållandevis låga.

För den som läser en termin eller ett läsår kan kurserna också vara ett alternativ till att läsa en ren språkkurs på någon av våra språkskolor. Skolan är ett mycket bra val för Dig som vill studera utomlands i en vacker, spännande och trygg miljö. AVISTA tar inte ut någon avgift för Din bokning till SBCC.

Alla kurser längre än 12 veckor berättigar till studiemedel från CSN.

Enkelt, tryggt och prisvärt
Vi arrangerar kurs och boende samt ger all information som behövs före avresan, t.ex. resa, transfer, försäkringar och visum. Från första kontakt till avslutad kurs finns vi tillgängliga för att dela med oss av vår kunskap, ge råd inför kursvalet eller hjälpa till med problem som kan dyka upp på vägen.

AVISTA har 30 års erfarenhet av utlandsstudier och erbjuder trygghet, service och bra priser. Besök vår hemsida för mer information och bokning!

Examen & Intyg

Associate degree

AVISTA Education & Språkresor

Utbildningar i hela världen med AVISTA! AVISTA/Språkreseförmedlarna finns sedan 1980 och satsar på språkkurser med kvalitet. Vi samarbetar med utvalda universitet och språkskolor över hela världen. Våra utbildningar vänder sig till ungdomar, universitetsstuderande, vuxna och företag. Kurserna är internationella, med...


Läs mer om AVISTA Education & Språkresor och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

AVISTA Education & Språkresor

721 Cliff Drive
965-0581 Santa Barbara

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön