Visa allastudier.se som: Mobil

Santa Monica College, Kalifornien

AVISTA Education & Språkresor
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Santa Monica
Engelska
Startdatum: Löpande - Santa Monica

Santa Monica College, Kalifornien

Santa Monica är rankat som en av världens 10 främsta strandstäder av National Geographic. De vackra omgivningarna och närheten till downtown Los Angeles ger staden en unik position.

Santa Monica College (SMC) erbjuder ett 100-tal kurser och utbildningar för Dig som vill studera utomlands. Alltifrån fristående kurser under 1-2 terminer till hela utbildningar på två år, med möjlighet till fortsatta
studier därefter. Skolan är ett bra val för Dig som vill ha närhet till en storstad och samtidigt lockas av en aktiv fritid. AVISTA tar inte ut någon avgift för Din bokning till SMC.

Santa Monica är en fashionabel förstad till Los Angeles med ett fantastiskt läge vid Stilla Havet. I dessa vackra omgivningar ligger Santa Monica College, en av de erkänt bästa offentliga högskolorna i Kalifornien. Här kan Du läsa en termin, ett läsår eller en hel utbildning på två läsår. Därefter finns goda transfermöjligheter till ett amerikanskt universitet.
Santa Monica College (SMC)

SMC ligger på ett stort campusområde ca 3 km från stränderna i Santa Monica. Här studerar 30.000 studenter varav 3.000 internationella. Colleget är mycket populärt bland svenska studenter.

SMC är den vanliga typen av college i USA, där man läser de två första åren på en Bachelors Degree för att sedan läsa de avslutande två åren på ett universitet. Det beror bl.a. på de höga kostnaderna för att studera en hel utbildning på ett universitet med stora forskningsavdelningar. Skolan är överlägset störst när det gäller antalet transfererade studenter till UCLA.

På campusområdet finns studierådgivning, sjukvård, bibliotek, datorsalar, kafeteria, bokhandel och omfattande idrottsanläggningar som simbassäng, friidrottsarena, gymnastikhall, gym.

Studentlivet är mycket aktivt och på campus finns fler än 70 föreningar, inte minst för sporter som fotboll, basketboll, tennis, golf och simning. Att gå med i en eller flera studentföreningar rekommenderas alla nya studenter på SMC!

Enkelt, tryggt och prisvärt
Vi arrangerar kurs och boende samt ger all information som behövs före avresan, t.ex. resa, transfer, försäkringar och visum. Från första kontakt till avslutad kurs finns vi tillgängliga för att dela med oss av vår kunskap, ge råd inför kursvalet eller hjälpa till med problem som kan dyka upp på vägen.

AVISTA har 30 års erfarenhet av utlandsstudier och erbjuder trygghet, service och bra priser. Besök vår hemsida för mer information och bokning!

Examen & Intyg

Associate degree

AVISTA Education & Språkresor

Utbildningar i hela världen med AVISTA! AVISTA/Språkreseförmedlarna finns sedan 1980 och satsar på språkkurser med kvalitet. Vi samarbetar med utvalda universitet och språkskolor över hela världen. Våra utbildningar vänder sig till ungdomar, universitetsstuderande, vuxna och företag. Kurserna är internationella, med...


Läs mer om AVISTA Education & Språkresor och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

AVISTA Education & Språkresor

1900 Pico Boulevard
434-4000 Santa Monica

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön