Visa allastudier.se som: Mobil

Språkkurser i Spanien

AVISTA Education & Språkresor
Sammanfattning
Kurser
Spanien
Spanska
Startdatum: Löpande - Spanien

Språkkurser i Spanien

Spanska i Spanien - kultur och språk!
Lär dig ett av världens mest användbara språk. AVISTA samarbetar med fler än 20 språkskolor och universitet i alla delar av Spanien; storstäder som Barcelona och Madrid, innovativa Valencia och trendiga Alicante. Mysiga orter som Nerja och Cádiz, eller välj en klassisk studentstad som Salamanca eller Granada. Du kan välja mellan korta kurser på ett par veckor och terminskurser på flera månader eller ett läsår.

Våra utbildningar vänder sig till ungdomar, studenter, vuxna och företag. Kurserna är internationella, med deltagare från hela världen. De flesta utbildningar längre än tre veckor är godkända av Högskoleverket och berättigar till studiemedel från CSN.

Enkelt, tryggt och prisvärt
Vi arrangerar kurs och boende samt ger all information som behövs före avresan, t.ex. resa, transfer, försäkringar och visum. Från första kontakt till avslutad kurs finns vi tillgängliga för att dela med oss av vår kunskap, ge råd inför kursvalet eller hjälpa till med problem som kan dyka upp på vägen.

Avista har 30 års erfarenhet av utlandsstudier och erbjuder trygghet, service och bra priser. Besök vår hemsida för mer information och bokning!

AVISTA Education & Språkresor

Utbildningar i hela världen med AVISTA! AVISTA/Språkreseförmedlarna finns sedan 1980 och satsar på språkkurser med kvalitet. Vi samarbetar med utvalda universitet och språkskolor över hela världen. Våra utbildningar vänder sig till ungdomar, universitetsstuderande, vuxna och företag. Kurserna är internationella, med...


Läs mer om AVISTA Education & Språkresor och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

AVISTA Education & Språkresor

721 Cliff Drive
965-0581 Santa Barbara


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön