Visa allastudier.se som: Mobil

Professionell frisör

Barcelona Hair Academy
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Barcelona
Klassrum
Startdatum: Löpande - Barcelona

Professionell frisör

Barbering 

Finslipa dina kunskaper inom denna snabbt växande marknad. Kursen innefattar en introduktion i klassisk slätrakning med kniv, skäggputsning samt hur du med med hjälp av maskinen skapar den perfekta faden. Vi tar också en titt på de senaste frisyrerna och vilka tekniker som krävs för att skapa dem.

Bruduppsättningskurs

Lär dig de tekniker du behöver för att ge dig självförtroende i en färdighet så många stylister är rädda för att ta itu med. Vi går igenom klassiska och moderna uppsättningstekniker samt hur man genomför en grundlig konsultation för att hålla bruden avslappnad och trygg på hennes stora dag. Våra stylister som arbetat på The New York och Madrid Fashion Weeks kommer även visa senaste trenderna direkt från catwalken.

Avancerad klippning

Lär dig att skapa de senaste stilarna från de senaste kollektionerna.

Avancerad Färgteknik 

Lär dig använda våra avancerade färgtekniker som kommer att ge dig oändliga möjligheter.

Vintage Styling 

Detta är vår starka sida! Vi kan lära dig att göra varje vintage look som finns. Du lär dig att skapa den klassiska pinup looken och hur du gör 40-tals vågor för att sedan kunna skapa dina egna glamorösa Hollywood stilar. 

Föning och snabb styling

Med den snabbt växande marknaden för fönbarer så kommer fler och fler kvinnor till salongen endast för att få håret stylat. Vi behöver kompetensen för att kunna ge dem håret de vill. Du kommer att lära dig att skapa allt från Victoria Secret looken till slätare blow outs.

Examen & Intyg

Akademiskt Diplom

Barcelona Hair Academy

På Barcelona Hair Academy lär du dig de senaste klippteknikerna i en rolig och modern miljö. Skolan är belägen i den fashionabla stadsdelen Gracia mitt i hjärtat av Barcelona, en perfekt plats för att förverkliga din passion för frisöryrket eller...


Läs mer om Barcelona Hair Academy och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Barcelona Hair Academy

Recensioner

Det finns inga recensioner för Professionell frisör

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön