Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Kurser
Distans
8 veckor
27 500 SEK inkl. moms
Svenska
Digital PR

Digital PR

Du som arbetar med PR och marknadsföring och vill bli ännu mer slipad på de digitala delarna kommer att få många verktyg och tips med dig från den här kursen, med särskilt fokus på influencer marketing och sociala medier.

Om kursen

Hur paketerar vi vårt budskap för sociala medier? Hur pitchar vi och når ut med vår nya kampanj? Hur använder vi Instagram effektivt i kanalmixen? Frågor som dessa kommer vi behandla i kursen som ger dig de kunskaper du behöver för att arbeta med modern PR i det föränderliga medielandskapet.

Digitaliseringen öppnar upp för nya möjligheter att arbeta smartare och mer effektivare med våra PR-strategier, både i egna samt förtjänade kanaler. I denna kurs får du verktyg och insikter i hur du skapar strategier för relationsbyggande, från bloggare till journalister till YouTube stjärnor, men främst lär du dig att se möjligheterna med att proaktivt använda digital PR som ett affärsstödjande verktyg. Vi går igenom hur digitala medier har blivit en naturlig del av PR-arbetet samt hur du kan utnyttja möjligheterna i ett medielandskap som ständigt förändras. Kursen ger dig också kunskap i PR-hantverket för hur man skriver, pitchar och når ut, vad du ska tänka på vid en lansering, vilka verktyg som finns tillgodo och hur du ska jobba för att nå maximal effekt.

Teori och praktik varvas med case kring nytänkande kampanjer, webbföreläsningar och egna uppgifter. De flesta av kursens uppgifter utgår från arbetsrelaterade case. Använd gärna ditt eget företag/organisation eller förbered ett att utgå från om du är konsult eller mellan jobb.

Vem är kursen för?

Det här är en kurs för dig som arbetar med PR och marknadsföring på företag, byrå eller annan verksamhet och som önskar mer insikter i det digitala medielandskapet samt vilka möjligheter som finns att hämta.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Kraft att utvecklas – igår, idag, imorgon

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Berghs School of Communication

Sveavägen 34
11193 Stockholm


Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 28 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
4 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 28 recensioner.
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: