Visa allastudier.se som: Mobil

Digital strateg / Digital kreatör

Berghs School of Communication
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Stockholm
2 terminer
186 250 SEK inkl. moms
Svenska

Videoreportage

Berghs School of Communication

Digital strateg / Digital kreatör

SEO, UX eller HTML? På programmet Digital strateg/kreatör lär du dig att behärska den digitala världens språk – vare sig du vill designa eller arbeta analytiskt. Under ett år hårdtränas du i att skapa effektiv marknadsföring som når fram genom dagens digitala brus. Appar, sociala medier, analysverktyg och VR blir din vardag. Välkommen till världen, morgondagens digitala kommunikatör!

Om utbildningen

Utbildningen är för dig som vill bli expert på digital marknadsföring. Du arbetar med allt från sökmotoroptimering och webbanalys till UX-design och digitala affärsmodeller varvat med kurser om konceptutveckling och presentationsteknik.

När du söker till programmet väljer du en av två inriktningar: digital strateg eller digital kreatör. Som strateg fokuserar du på de analytiska delarna av digital kommunikation, medan du som kreatör arbetar mer med UX och design – men du har all möjlighet att fördjupa dig inom de ämnen som intresserar dig mest.

Alla behöver bli mer digitala och oavsett vilken inriktning du väljer så formas du för morgondagens arbetsmarknad. Efter ditt år på programmet kan du söka dig till företag, organisationer, start-ups och självklart de digitala och traditionella byråerna.

Berghs School of Communication

Berghs School of Communication

Kraft att utvecklas – igår, idag, imorgon

Berghs School of Communication älskar all form av kommunikation och vi drivs av att se människor utvecklas! Vårt mål är att fortsätta utbilda framtidens bästa kommunikatörer, det har vi gjort sedan 1941. Berghs ligger i centrala Stockholm och erbjuder strategisk och...


Läs mer om Berghs School of Communication och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Berghs School of Communication

Sveavägen 34
11193 Stockholm

Tel: +46858755000
www.berghs.se

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön