Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Komvux
Stockholm
40-60 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Klassrum
Startdatum: Löpande - Stockholm
Bergstrands Utbildningar

Håltagare

Utbilda dig till håltagare inom byggbranschen

På Bergstrands Vuxenutbildningar finns Byggprogrammet med inriktning Håltagare. Som håltagare använder du mycket kraftfull och avancerad teknisk utrustning som kräver stor kompetens, något Yrkesplugget förser dig med!

Som håltagare arbetar du med att göra hål i olika byggmaterial. Borrning, vägg- och golvsågning tillhör de viktigaste uppdragen. Exempelvis kan det vara din uppgift att ta upp en ny öppning i en tjock tegelvägg för att kunna dra rörledningar igenom den. Eller så borrar du hål i väggar och golv av betong med en diamantborr.

Som håltagare använder du mycket avancerad utrustning. Utrustningen väger inte särskilt mycket, däremot kan uttagning av exempelvis betongblock vara extremt tungt. Av denna anledning behöver du utbildning i tunga lyft, vilket du får på Bergstrand håltagarinriktning.

De allt mer kraftfulla och avancerade maskinerna har gjort att håltagaren numera utför många olika typer av arbeten i byggsektorn. Som håltagare jobbar du ofta med ombyggnad av hus. Detta eftersom det ofta behövs nya hål vid byte av rörstammar, el eller ventilation i äldre hus. Vid ombyggnader kan kök eller badrum placeras i nya lägen eller så ska huset kanske användas för ett nytt ändamål. Håltagningar görs också för fönster, dörrar och hissar.

Att arbeta som håltagare passar dig som vill ha ett rörligt, flexibelt och självständigt arbete. Yrket innebär att du får uppleva spännande miljöer och se många olika arbetsplatser och industrier!

Varför välja Bergstrands Utbildningar?

Bra kontakter med näringsliv

CSN-berättigad

Behov på

arbetsmarknaden

Förkunskaper

Du måste ha fyllt minst 20 år för att kunna söka eller avslutat din gymnasietid. Till vissa utbildningar krävs olika behörigheter så kolla upp det i god tid. Att ha sina betygsunderlag och andra papper i ordning är också bra när du ska göra din ansökan.

Bergstrands Utbildningar

Bergstrands Utbildningar

Bergstrands Utbildningar startade för att förändra utbildningsbranschen. Vi ville skapa utbildningar som svarar mot företagens konkreta behov och som ger våra elever viktiga jobb. Idag är vi en stabil utbildningskoncern med utbildningar i toppklass. Vi är inte störst, men vi...


Läs mer om Bergstrands Utbildningar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Håltagare
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Bergstrands Utbildningar

Recensioner

Det finns inga recensioner för Håltagare

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Håltagare från Bergstrands Utbildningar, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön