Visa allastudier.se som: Mobil

Berkeley College är det självklara valet för dig som drömmer om att få se och uppleva New York på nära håll. Skolan har nio olika campus, och med oss på STS Study Abroad studerar du på det campus som ligger mitt i myllret på Manhattan. Du spenderar dina dagar i en stad full av energi och puls, bland mäktiga finanskvarter, restauranger, kaféer, stora kedjor och små unika butiker.

Berkeley College har en tydlig och välkänd businessprofil och lärarna som undervisar har själva erfarenhet från arbetslivet. Begreppet business omfattar många olika studieinriktningar, på Berkeley College kan du välja att fokusera dina studier på det som intresserar dig mest. En populär inriktning är Fashion Merchandising and Management – utbildningen som låter dig utveckla ditt modeintresse till en framtida karriär.

Att studera på Berkeley College är en bra investering i din framtid. Skolan är känd för att ha en hög ”employment rate”, vilket betyder att studenterna får jobb efter utbildningen. Om du vill ta en hel examen på skolan finns flera stipendier att söka och du kan dessutom ta en examen på bara tre år i stället för fyra.

Studera med STS Study Abroad i staden som aldrig sover!

Visa alla utbildningar med Berkeley College - STS Study Abroad

Utbildningar

Hitta till utbildaren

Berkeley College - STS Study Abroad

3 East 43rd Street
NY 10017 New York