Visa allastudier.se som: Mobil

Avancerad Diplomutbildning - Acting

Academy of Film, Theatre & Television
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Sydney
2 år
Heltid
Delvis
Kommande starter

Plats & start


Sydney
februari 2022

Sydney
juli 2022

Avancerad Diplomutbildning - Acting

Vill du studera till skådespelare i Australien?

Det som Acting undervisningen på AFTT fokuserar på är unika och dynamiska inlärningsprocesser som kommer att utrusta dig inför både fysiska och emotionella föreställningar. Den här utbildningen är den enda av sin typ i Australien som lägger ihop handlingspsykologin med en strategi för att flytta och förkroppsliga karaktärer för både scen och skärm. Denna metoden kombinerar det bästa av Eric Morris system och Meyerhold BioMechanics som delar av andra internationella tekniker.

Kurserna leder studenter genom kärnan och principerna för att agera, kreativt spel, rörelse och röst för scen, film och tv. Dessa färdigheter integreras sedan under hela utbildningen till dynamiska skärm- och teaterproduktioner
från teaterklassiker till samtidsfilm och scenarbeten.

Under en Advanced Diploma går utbildningen in mer på djupet och ger studenterna fler tillfällen att utveckla sig själva. För studenter som är intresserade av att utveckla sin Advanced Diploma till en Bachelor Degree är det möjligt i samarbetet med JMC Academy.

Förkunskaper

För att bli antagen till Academy of Film, Theatre & Television ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 59 (minst 17 på skriv delen) eller en IELTS-examen med minst 5.5, ingen del under 5.0. TOEFL-testet eller IELTS-examen måste ha genomförts inom två år till ansökan.

Audition

Söker du in till Acting antingen Diploma eller Advanced Diploma, kommer du att förväntas att ha en audition. Detta kan ske via video eller på en av de auditions som AFTT håller löpande under året. Hör av dig oss på Blueberry så hjälper vi dig med mer information kring detta.

Kostnader

De flesta utbildningarna på Academy of Film, Theatre & Television är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Vi rekommenderar att du kontaktar CSN för att se om just utbildningen du är intresserad av är studiemedelsberättigad.

Academy of Film, Theatre & Television

Utveckla din kreativa sida på Academy of Film, Theatre & Television i Sydney

Oavsett om din dröm är att bli skådespelare, filma eller producera för skärmen eller scenen är Academy of Film, Theatre & Television (AFTT) iSydney, Australien platsen för dig. Genom studier på AFTT tar du stora steg närmare att göra dina...


Läs mer om Academy of Film, Theatre & Television och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Avancerad Diplomutbildning - Acting
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Academy of Film, Theatre & Television

Recensioner

Det finns inga recensioner för Avancerad Diplomutbildning - Acting

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Avancerad Diplomutbildning - Acting från Academy of Film, Theatre & Television, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön