Visa allastudier.se som: Mobil

Diplomutbildning - Live Production

Academy of Film, Theatre & Television
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Sydney
1 år
Heltid
Delvis
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Sydney
februari 2022

Sydney
juli 2022
Diplomutbildning inom media – live-produktion

Diplomutbildning - Live Production

Diplomutbildning i Australien för dig som är intresserad av live-produktion! 

Live Production är en dynamisk och förändrande bransch, där branschen expanderar med olika media lösningar och integration er i live shower som kräver en bredare teknisk och organisatorisk kompetens. AFTT’s Live Production utbildningar utrustar dig med de grundläggande färdigheter som krävs för Stage Manager, med allt från tekniska till film produktioner för att se till så du har bredden för att ta din karriär i vilken riktning du vill.

En del av utbildningen är att få praktisk erfarenhet för att vara förberedd för verkligheten inom Live Production och för att få uppleva hur det är på arbetsplatser. Studenter deltar i simulerade arbetsplatsaktiviteter i olika tekniska roller, och arbetar tillsammans med bransch aktiva så som regissörer, ljusdesigners, koreografer, skådespelare, produktionschefer, scenchefer och
tekniska chefer för att samarbeta, planera, övervaka, implementera och förverkliga alla sceniska element i produktioner.

Studenter kommer även att få testa på olika discipliner för att hantera och organisera filmplatser och inspelningar, så att studenterna kan demonstrera sina färdigheter inom detta media. Med fokus på bransch beredskap får studenterna också en bredare bild av processer inom kreativa branscher, affärs- och entreprenörskompetens. Detta utrustar individer för att sedan kunna framgångsrikt navigera alla aspekter av branschpraxis för att bygga upp kapaciteten till aktivt söka arbete och affärsmöjligheter inom en kreativ bransch, så som produktion är.

Förkunskaper

För att bli antagen till Academy of Film, Theatre & Television ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 59 (minst 17 på skriv delen) eller en IELTS-examen med minst 5.5, ingen del under 5.0. TOEFL-testet eller IELTS-examen måste ha genomförts inom två år till ansökan.

Studiemedel

De flesta utbildningarna på Academy of Film, Theatre & Television är berättigade till studiemedel från CSN. Du får låna till både kursavgifter och levnadskostnader. Vi rekommenderar att du kontaktar CSN för att se om just utbildningen du är intresserad av är studiemedelsberättigad.

Academy of Film, Theatre & Television

Utveckla din kreativa sida på Academy of Film, Theatre & Television i Sydney

Oavsett om din dröm är att bli skådespelare, filma eller producera för skärmen eller scenen är Academy of Film, Theatre & Television (AFTT) iSydney, Australien platsen för dig. Genom studier på AFTT tar du stora steg närmare att göra dina...


Läs mer om Academy of Film, Theatre & Television och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Diplomutbildning - Live Production
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Academy of Film, Theatre & Television

Recensioner

Det finns inga recensioner för Diplomutbildning - Live Production

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomutbildning - Live Production från Academy of Film, Theatre & Television, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön