Visa allastudier.se som: Mobil

Berkeley College är det perfekta valet för dig som vill studera utomlands mitt i världsmetropolen New York. Du kan läsa yrkesinriktade utbildningar på 2 till 4 år inom ämnen som Business, Fashion Merchandising och Management. Det finns också möjlighet att läsa en eller två terminer fristående kurser vid skolan. Skolans största campus ligger mitt på Manhattan med gångavstånd till Central Park och Times Square.

Berkeley College har funnits sedan 1931 och är ett mycket populärt college i New York. Här läser studenter från hela USA tillsammans med internationella studenter från över 100 olika länder. Klasserna är små och mycket uppmärksamhet ges till varje enskild student. Lärarna har professionell erfarenhet kombinerat med goda akademiska kvalifikationer.

För internationella studenter finns det stora chanser att få stipendium som finansierar en del av kursavgiften. Berkeley har ett nära samarbete med många olika företag och den sista terminen består av praktik. Över 90% av Berkeleys studenter får jobb direkt efter examen.


Visa alla utbildningar med Berkeley College

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Berkeley College
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Berkeley CollegeGör en intresseanmälan

För att få mer information från Berkeley College, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Berkeley College

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön