Bond University i Australien håller mycket hög nivå på sina kurser och utbildningar. Universitetet har Australiens nöjdaste studenter och har även flest lärare per student i hela landet. Det här är ett personligt och lite mindre universitet med ca 6 000 studenter som blivit utsett till ett av världens 20 bästa små universitet. Bond, som ligger i soldränkta Gold Coast i Queensland har också blivit utsett till världens bästa ”Beachside University”. Du kan välja på Study Abroad, kandidatexamen och masterexamen.

Bond University startade 1989 och skapade då ett helt nytt campusområde bara 10 minuter från en av Australiens bästa stränder. Här finns även en fantastisk möjlighet till ett rikt socialt liv. På det fina campuset finns flera restauranger, caféer, ett gym och över 70 olika sportklubbar. Det är ingen hemlighet att Gold Coast är en Australiens populäraste turistorter och du kommer snabbt förstå varför. Men Gold Coast är så mycket mer än bara solsken, ändlösa stränder och surf. Det är också en fantastisk plats att studera utomlands på!


Högt rankad skola med möjlighet till praktik

Bond University skapades med inspiration från ledande institutioner från hela världen. Målet med Bond var att det skulle vara den första privata institutionen som inte hade som mål att gå med vinst. Istället skulle alla pengar återinvesteras i universitetet. I den nationella  University Experience Survey (UES) får Bond University mycket höga poäng: Skills Development 96% (snitt för alla Australiska universitet 78%), Learner Engagement 93% (snitt 58%), Teaching Quality 96% (snitt 78%), Learning Resources 97% (snitt 85%). På campus finns allt man behöver även för den praktiska delen av sin utbildning tack vare den moderna utrustningen.

Därutöver finns möjlighet till praktik på företag som KPMG, JBWere och Marriott International för att nämna några. Under de åren som Bond funnits så har lärare och professorer byggt upp ett fantastiskt nätverk med kontakter i näringslivet vilket alla studenter har stor nytta av.


Visa alla utbildningar med Bond University

Utbildningar

Högskola / Universitet
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Arkitektur Utbildningsform Längd Ort
Kandidatexamen - Arkitektur Klassrum 2 år Gold Coast
Beteendevetenskap
Kandidatexamen - Internationella Relationer Klassrum 2 år Gold Coast
Psykologi
Studera utomlands - Fristående kurser Klassrum Gold Coast
Ekonomi
Kandidatexamen - Business Klassrum 2 år Gold Coast
Studera utomlands - Fristående termin - Business Klassrum Gold Coast

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Bond University
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Kontaktuppgifter

Bond University

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner.

Student

Mycket nöjd med allt, undervisning, lärare, kursinnehåll, miljö, boende. Trivs väldigt bra på universitet, det är väldigt vackert och stort

Student

Väldigt nöjd! Skolan är väldigt fin! En väldigt liten skola men det är ganska skönt efter att ha gått på Stockholm Universitet som är väldigt stort.

Student

Väldigt bra, alla lärare är otroligt hjälpsamma!

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Bond University, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön