Visa allastudier.se som: Mobil

Studera dans på Broadway Dance Center

Broadway Dance Center
Sammanfattning
Högskola / Universitet
New York
3, 6 eller 12 månader
Heltid
Icke studiemedelsberättigad
Engelska
Startdatum: Löpande - New York

Studera dans på Broadway Dance Center

På Broadway Dance Center kan du välja att dansa i 3, 6 eller 12 månader. Skolan erbjuder varje vecka 200 dansklasser och några av dansstilarna som undervisas är jazz, balett, funk, stepp, musikal och hip-hop. Varje vecka väljer du ut 12 av skolans danskurser, ett schema som du dels bestämmer själv men som även styrs av feedback från dina lärare.

Samtliga dansstilar erbjuds i olika svårighetsgrader, från bas till avancerad nivå. Du väljer minst två balettklasser i veckan eftersom kunskaperna hjälper dig utvecklas inom samtliga dansstilar. Schemat utformas för att du som elev ska få ut maximalt av din tid på skolan. Varje månad får du chansen att medverka i Broadway Dance Centers ”Master Classes” eller ”Performance Project”. Som deltagare i projekten har du möjlighet att uppträda på scen och i shower samt öva i träningssalar efter lektionstid.

Broadway Dance Center

Broadway Dance Center

Utbilda dig på Broadway Dance Center Välkommen till en av de mest inspirerande platserna på jorden för dig som vill ha en karriär inom dans. Broadway Dance Center är ett stort och erkänt namn globalt och är den perfekta skolan...


Läs mer om Broadway Dance Center och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Studera dans på Broadway Dance Center
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Studera dans på Broadway Dance Center, fyll i följande uppgifter: