Visa allastudier.se som: Mobil

Basår - entreprenörskap och juridik

De Montfort University (DMU)
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Leicester
1-2 terminer
Heltid
Delvis
Engelska
Kommande starter
Leicester
september 2020

Leicester
januari 2021

Leicester
april 2021
basår entreprenörskap och juridik

Basår - entreprenörskap och juridik

Studera ett basår - entreprenörskap och juridik

För dig som inte når upp till de antagningskrav som en utbildning har så finns möjligheten att göra ett introduktionsår på De Montfort University ( International year zero). Efter detta förberedande program, som pågår under ett år får du gå vidare till den Bachelor’s Degree du har valt. Totalt studerar du i 4 år för att få ut en Bachelor’s Degree. Sedan kan du läsa vidare inom program som relaterar till business, marketing, ekonomi eller law. Under förberedelseåret läser du ett antal obligatoriska kärnämnen inom datorkunskap, kommunikation och  akademisk engelska. Dessutom studerar du kurser relaterade till din inriktning och har handledare som hjälper dig att nå målen i varje kurs. Kurserna på International Year Zero: På International Year Zero (International Year Zero - Business and Law) är klasserna lite mindre och stödet från lärare större så du kan vara säker på att du får det stöd du behöver för att vara redo att starta din Bachelor efter avslutat är. Under utbildningen som ofta är case baset inom business får du en stark grund inom ledarskapsteori och ekonomi. De Montfort University har ett gott rykte för kvaliteten på deras business-relaterade utbildningar. Du kan börja International Year Zero i september, januari eller april och du kan söka studiemedel från CSN.

Förkunskaper

För att bli antagen till De Montford University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 80 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

De Montfort University (DMU)

De Montfort University (DMU)

4 skäl att studera på DMU

Hur kommer det sig att DMU får ut över 96% av sina elever på arbetsmarknaden varje år? Hur fick 1000 elever chansen att åka till New York gratis tidigare i år? Varför är elever från DMU alltid utvalda till den viktiga Graduation...


Läs mer om De Montfort University (DMU) och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Basår - entreprenörskap och juridik
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

De Montfort University (DMU)

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Basår - entreprenörskap och juridik från De Montfort University (DMU), fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Basår - entreprenörskap och juridik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: