Visa allastudier.se som: Mobil

Basår - Konst och Design

De Montfort University (DMU)
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Leicester
1-2 terminer
Heltid
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Leicester
januari 2022

Leicester
april 2022

Leicester
oktober 2022
basår konst och design

Basår - Konst och Design

Studera ett basår - konst och design

För dig som inte når upp till de antagningskrav som en utbildning har så finns möjligheten att göra ett introduktionsår som de på De Montfort University kallar International Year Zero.

Efter detta förberedande program, som pågår under ett år får du gå vidare till den Bachelor’s Degree du har valt. Totalt studerar du i 4 år för att få ut en Bachelor’s Degree. Under introduktionsåret i Art and Design får du utlopp för din kreativitet medan du skapar ett portfolio.

Du får jobba både teoretiskt och praktiskt och får tillgång till verkstäder där du jobbar med olika material såsom trä, metall, plast, keramik och glas. Du får även lära dig digital design i universitetets datasalar. Efter ett års studier kan du fortsätta studierna på en Bachelor Degree i exempelvis Arkitektur, Fashion Design, Fine Art, Footwear Design, Graphic Design, Interior Design eller Product Design.

Du läser ett antal obligatoriska kärnämnen inom datorkunskap, kommunikation och  akademisk engelska. Dessutom studerar du kurser relaterade till din inriktning och har handledare som hjälper dig att nå målen i varje kurs.

På International Year Zero är klasserna lite mindre och stödet från lärare större så du kan vara säker på att du får det stöd du behöver för att vara redo att starta din Bachelor efter avslutat program. Du kan börja International Year Zero i september, januari eller april och du kan söka studiemedel från CSN även för det här året.

Förkunskaper

För att bli antagen till De Montford University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 80 eller en IELTS-examen med minst 6.0.

De Montfort University (DMU)

4 skäl att studera på DMU

Hur kommer det sig att DMU får ut över 96% av sina elever på arbetsmarknaden varje år? Hur fick 1000 elever chansen att åka till New York gratis tidigare i år? Varför är elever från DMU alltid utvalda till den viktiga Graduation...


Läs mer om De Montfort University (DMU) och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Basår - Konst och Design
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

De Montfort University (DMU)

Recensioner

Det finns inga recensioner för Basår - Konst och Design

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Basår - Konst och Design från De Montfort University (DMU), fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön