edmonds college

Edmonds College i Lynwood (Seattle), Washington State är ett tvåårigt college där du kan påbörja dina högskole-studier för att sedan gå vidare till ett annat college eller universitet och avsluta din Bachelor's degree. Kursstarter vid fyra tillfällen per år gör Edmonds till ett flexibelt college perfekt för dig som är nyfiken på att studera tid i USA. Skolan har ett urval av sk "transferable programs" inom humaniora/samhällsvetenskap och naturvetenskap och du kan studera i två år för att sedan söka dig vidare till ett universitet i USA eller varför inte i något annat land. Skolan har 11 000 studenter varav 600 är internationella.

Studentlivet i Seattle

Seattle är staten Washingtons största stad och med sin utbredda kaffekultur beskrivs staden som ”Capital of Coffee”. Det här är en av USA:s absolut vackraste städer och som student har du obegränsat med både natur- och kulturupplevelser att njuta av. Fina stränder hittar du några minuter från skolan och Vancouver ligger endast 1,5 timme bort. Musikscenen är urstark och det är ingen slump att både Nirvana, Foo Fighters och Pearl Jam kommer från Seattle.


Edmonds ger rabatter

Edmonds erbjuder alla sina studenter möjlighet att köpa busspass till reducerade priser. För endast 5 USD åker du gratis på alla bussar i området under en månad. Det finns även flera rabatter till olika aktiviteter, bland annat skidåkning.


Visa alla utbildningar med Edmonds College

Utbildningar

Videoreportage

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Edmonds College
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Kontaktuppgifter

Edmonds College

Edmonds Community College

Recensioner

Det finns inga recensioner för Edmonds College

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Edmonds College, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön