Visa allastudier.se som: Mobil

Geneva Business School grundades 1995 i Geneve under namnet Institut de Formation de Gestionnaire de Patrimoine (IFGP). Under det första åren var skolans fokus att utbilda privata bankirer i Schweiz. Under början av 2000-talet utvecklade Geneva Business School sin profil och började satsa mer på en internationell utbildning och erbjöd möjligheten för studenter utan en bakgrund i bankvärlden att studera på högskolan. Högskolan har numera flera internationellt erkända utbildningar med specialiseringar inom bland annat de internationella, geopolitiska och digitala aspekterna av ledning och förvaltning, marknadsföring och entreprenörskap.

Madrid

Med över 6,5 miljoner invånare är Spaniens huvudstad en av Europas största städer. Madrid anses vara Sydeuropas finanscentrum och är en ledande stad inom bland annat mode, konst, media, underhållning och politik. Geneva Business School slog upp portarna för sitt campus i Madrid under hösten 2018 vilket gör att både utrustning och byggnader är moderna och uppdaterade utefter studenternas utbildning och behov. Geneva Business School's campus i Madrid ligger centralt i närheten av Royal Palace of Madrid, Plaza de España och Gran Vía.

Barcelona

Barcelona är känt som en teknisk knutpunkt – en av Europas främsta smarta städer – Kataloniens huvudstad är en verklig inkubator för innovationer, start-ups och nya företag. Vilket skapar fantastiska praktikplatser och arbetsmöjligheter för studenter på Geneva Business School både under och efter studierna. Barcelona är den femte mest innovativa staden i Europa och den 13:e mest innovativa staden i världen. Barcelona pryds av närmare 70 stycken parker och grönområden runt om i staden för människor att slappna av i.


Visa alla utbildningar med Geneva Business School Spanien

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Geneva Business School Spanien
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Geneva Business School SpanienGör en intresseanmälan

För att få mer information från Geneva Business School Spanien, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Geneva Business School Spanien

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön