Visa allastudier.se som: Mobil

Bachelor of International Management

Geneva Business School, Spanien
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Barcelona, Madrid
6 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter
Barcelona
mars 2020  (Engelska)
september 2020  (Engelska)
Madrid
mars 2020  (Engelska)
september 2020  (Engelska)

Bachelor of International Management

Business på riktigt – för framtida ledare! Geneva Business School är känd för sin höga kvalité på utbildningen, med framgångsrika lärare som har stor kunskap och passion. Utbildningen inom International Management ger dig de verktygen som krävs för att bli en framgångsrik ledare i en omvärld som ständigt förändras. Du jobbar bland annat med problemlösning, utvecklar dina analytiska färdigheter och analyserar affärsstrukturer. Utbildningen erbjuds på Geneva Business School’s alla tre campus i Geneve, Madrid och Barcelona.

Förkunskaper

För att bli antagen till Geneva Business School ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Under ansökningsprocessen förekommer det en videointervju mellan dig och Geneva Business School samt att du behöver skriva en essay på 500 ord om varför du vill studera på Geneva Business School och vad du tror att du kommer tillföra till Geneva Business School Community.

Geneva Business School, Spanien

Geneva Business School, Spanien

Madrid

Geneva Business School (GBS) grundades 1995 i Geneve under namnetInstitut de Formation de Gestionnaire de Patrimoine (IFGP).Under det första åren var skolans fokus att utbilda privata bankirer i Schweiz. Under början av 2000-talet utvecklade GBS sin profil och började satsa...


Läs mer om Geneva Business School, Spanien och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Geneva Business School, SpanienJobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön