Visa allastudier.se som: Mobil

Studera Management utomlands på en av de absolut finaste skolorna i hela Australien! International College of Management Sydneys campus är ett vackert slott som blickar ut över populära Manly Beach i Sydney.

ICMS erbjuder Managementutbildningar inom Business Management, Event Management, Hospitality Management, International Tourism, Property Services Management samt Sports Management. Skolan är väldigt internationell och du studerar med studenter från över 40 olika länder.
Skolans mycket praktiska utbildningar har nära anknytning till näringslivet med stora delar betald arbetspraktik inlagt i programmet.

Managementutbildningar med topprykte sen 1996
International College of Management Sydney grundades 1996 som en systerskola till den etablerade hotellskolan César Ritz i Schweiz. Colleget fokuserar på Managementutbildningar för olika branscher och studierna bedrivs i små klasser med personlig kontakt lärare och studenter emellan. Du studerar i en mångkulturell miljö med över 1000 studenter från över 40 olika länder och ICMS har ett rikt studentliv. På skolan hittar du restaurang, cafeteria och även en studentbar som är studenternas centrala samlingspunkt på kvällarna.

Campuset i Sydney är kanske Australiens vackraste
ICMS ligger vackert beläget på halvön Manly, på bara några minuters gångavstånd från den berömda sandstranden Manly Beach. Härifrån tar du dig genom en sanslöst fin färjetur till Circular Quay och Operahuset i Sydney på bara cirka 15 minuter.Colleget är inhyst i en slottsliknande, otroligt vacker byggnad, högt belägen med utsikt över havet och stranden. Inte undra på att man valde det här som inspelningsplats för filmen The Great Gatsby med Leonardo DiCaprio.


Visa alla utbildningar med International College of Management Sydney

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om International College of Management Sydney
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

International College of Management SydneyGör en intresseanmälan

För att få mer information från International College of Management Sydney, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för International College of Management Sydney

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön