Visa allastudier.se som: Mobil

Institute of Contemporary Music Performance

The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) i London i England startades 1986 och erbjuder praktiska yrkesutbildningar inom musik. Fokus ligger på att ge dig som student de verktyg du behöver för att lyckas i musikbranschen oavsett om det handlar om en karriär som artist, låtskrivare, producent, musiklärare eller entreprenör. Gemensamt för skolan, lärarna och studenterna är den genuina kärleken till musiken.

Vill du börja en karriär inom musik är London rätt plats att vara på! Det är inte bara en av de mest pulserande städerna i världen, utan också hjärtat i den globala musikindustrin. ICMP passar perfekt för dig som har studerat musik på gymnasiet eller som har musik som din största hobby.

På ICMP sätts du som student i fokus genom kontinuerlig rådgivning och individuella inlärningsplaner för att du ska utvecklas så mycket som möjligt. För att snabba på din utveckling erbjuder ICMP små klasser, personliga handledare och som student på skolan har du även möjlighet att boka replokaler gratis på fritiden. ICMP har nära kontakt med stora skivbolag, promoters och förlag verksamma i London och de kontakterna är även tillgängliga för studenterna. Lärarna är eller har själva varit aktiva i musikindustrin och har en mycket bra praktisk förståelse för hur branschen fungerar.


Visa alla utbildningar med Institute of Contemporary Music Performance

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Institute of Contemporary Music Performance
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Institute of Contemporary Music Performance

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Student
(4)
Inspirerande men samtidigt mycket repetion från den svenska gymnasiala musiklinjen**
Student
(5)
Underbart! Älskar att det finns så många som mig här, och att det finns så mycket att göra, man vet nästan inte vart man ska börja
Student
(5)
Jag kände direkt när jag kom att jag hade hamnat lite fel utbildningsmässigt och bytte första veckan från Creative Musicianship till Songwriting. Bytet gick jättesmidigt och jag älskar både skolan och programmet!**
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Institute of Contemporary Music Performance , fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön