Visa allastudier.se som: Mobil

Bachelor’s Degree – Culinary Management (3 år)

Le Cordon Bleu Australia
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Melbourne
3 år
Heltid
Engelska
Kommande starter
Melbourne
juli 2020  (Engelska)
januari 2021  (Engelska)

Bachelor’s Degree – Culinary Management (3 år)

Le Cordon Bleus Bachelor of Business med inriktning på Culinary Management fokuserar på de grundläggande principerna för management, specifikt med inriktning mot hospitality, restaurang och catering. Denna utbildning börjar med att ge studenterna en grundläggande utbildning inom Business men med inriktning på matlagning och matbranschen. 

Utifrån både tekniska och praktiska element i utbildningen får studenterna en relevant utbildning som förbereder för en karriär som exempelvis executive chef, food service manager eller manager inom hotell- eller restaurangbranschen.

Förkunskaper

För att bli antagen till Le Cordon Bleu ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5.

Le Cordon Bleu Australia

Le Cordon Bleu Australia

Stjärnkockar står för undervisningen

Le Cordon Bleu är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom den världskända franska matlagningskonsten sedan starten i Paris 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela...


Läs mer om Le Cordon Bleu Australia och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Le Cordon Bleu Australia

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön