Visa allastudier.se som: Mobil

Diplôme de Pâtisserie – 6 till 9 månader

Le Cordon Bleu London
Sammanfattning
Yrkesutbildning
London
3 terminer
Heltid
Engelska
Kommande starter
London
september 2020

London
januari 2021

London
mars 2021

London
juni 2021

Diplôme de Pâtisserie – 6 till 9 månader

Få ett Diplôme de Pâtisserie i London

Kursen är uppdelad i tre nivåer där varje nivå är 11 veckor. Detta diplom utdelas till de studenter som går alla tre nivåerna inom Diplôme de Pâtisserie. Le Cordon Bleu har en blandning av demonstrationsklasser och praktiska klasser. I demonstrationsklasserna observerar studenterna skolans kockar då dessa lagar mat med olika tekniker och metoder i fokus för att i de praktiska klasserna få prova på detta. De praktiska klasserna har ett maximum på 10 studenter åt gången, allt för att lärarna ska kunna ge studenten personlig vägledning och möjlighet att utvecklas.

Studenter har även möjlighet att studera Diplôme de Cuisine också och då erhålla Le Grande Diplôme som är ett av de tyngsta diplomen inom matlagningsbranschen.

Förkunskaper

För att bli antagen till Le Cordon Bleu ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 5.5. Kontakta oss om du inte har VG i engelska A och B så kan vi diskutera alternativ. Universitetet kräver även att du visar dina engelskakunskaper genom ett intyg att du har studerat eller arbetat på engelska. Alternativt kan man göra Le Cordon Bleus interna Cambridgetest för 25 GBP (ca 300 SEK).

Le Cordon Bleu London

Le Cordon Bleu London

Ökat intresse för matlagning

Le Cordon Bleu (LCB) är en legendarisk kock- och restaurangskola som varit ledande inom matlagningskonst sedan starten i Paris 1896. Klassisk fransk köksteknik lärs ut från grunden av kockar med enorm kunskap och passion som har haft hela världen som...


Läs mer om Le Cordon Bleu London och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Diplôme de Pâtisserie – 6 till 9 månader
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Le Cordon Bleu London

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplôme de Pâtisserie – 6 till 9 månader från Le Cordon Bleu London, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Diplôme de Pâtisserie – 6 till 9 månader

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: