North Park University

I Chicago finner du North Park University (NPU). Ett universitet som har en stark anknytning till svenska immigranter och som idag är ett typiskt amerikanskt privat-universitet, med studenter från hela världen. North Park University erbjuder mindre klasser med färre elever (ca 18-25 studenter per klass), vilket leder till en mer personlig kontakt med både lärare och andra studenter. NPU har också ett rikt studentliv, med en variation av roliga aktiviteter och sportupplevelser. 

Skolan ger dig möjlighet att tillgodoräkna upp till ett års kurser i deras program. Det bedöms på ditt snittbetyg, vad du har läst för program på gymnasiet samt vad du ansöker om för program på North Park University. Det gör att du kan läsa en Kandidatexamen (Bachelor Degree) på 3 år istället för 4 år. 

Chicago som stad

Med sina många parker, magnifika byggnader och med närhet till Lake Michigan är det inte svårt att förstå att USA:s tredje största stad är en uppskattad plats av både turister och dess vänliga invånare. Här finns något för alla! Visste du förresten att Chicago kallas för skyskrapans födelsestad? Hur trevligt låter det inte att åka upp i USA:s näst högsta byggnad Willis Tower, att besöka något av stadens alla museer eller att ta del av sportevenemang i världsklass. Chicago har även bekväma flygförbindelser, ett stort utbud av sevärdheter, utmärkta restauranger och många affärer.


Visa alla utbildningar med North Park University

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om North Park University
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Kontaktuppgifter

North Park University

Recensioner

Det finns inga recensioner för North Park University

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från North Park University, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön