Visa allastudier.se som: Mobil

Kandidatexamen i Business

Pacific Lutheran University
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Seattle
3 till 4 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Seattle
februari 2021
Kandidatexamen i Business

Kandidatexamen i Business

Studera Business i Seattle!

PLUs School of Business har som mål att utveckla ledare som har effektiva kommunikationsfärdigheter samt kritiskt tänkande som krävs för vår mångfaldiga och globaliserade värld. Undervisningen sker både i och utanför klassrummet för att bygga färdigheter, kunskap och erfarenhet som krävs för att implementera etiskt och socialt ansvarsfulla strategier samt för att lära studenterna att bygga konsumenternas förtroende. Universitetets  School of Business är ackrediterat av AACSB, det internationella ackrediteringsorganet för handelshögskolor världen över.

Du kan studera kurser inom entreprenörskap, internationellt företagande, marknadsföring, produktionshantering, personalhantering, redovisning, drift, teknik, strategisk ledning och ideell förvaltning. 

Svenska studenter har möjlighet att tillgodoräkna sig kurser från gymnasiet till sin Bachelor Degree, det innebär att du kan blir klar på tre år (istället för 4 år) och få din examen från Pacific Lutheran University.

Förkunskaper

För att bli antagen till Pacific Lutheran University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 79 eller en IELTS-examen med minst 6.5.

Pacific Lutheran University

Pacific Lutheran University

Precis utanför Seattle i USA, bland vackra omgivningarna med historiska byggnader och lummiga parker, ligger Pacific Lutheran University (PLU). Med sitt goda rykte och fina campusområde har universitetet i många år ansetts som ett av de främsta universiteten på USA:s västkust. Business-skolan på...


Läs mer om Pacific Lutheran University och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidatexamen i Business
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Pacific Lutheran University

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i Business från Pacific Lutheran University, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatexamen i Business

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: