Kandidatexamen - Ekonomi

Queensland University of Technology
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Brisbane
3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Brisbane
juli 2024

Brisbane
februari 2025
Ekonomi - kandidatexamen

Kandidatexamen - Ekonomi

Studera Ekonomi i Australien!

I Ekonomi utbildningen (Bachelor of Business) kan du välja de flesta inriktningarna inom ekonomi, marketing, management, property, economics, finans och international business. Här finns också stipendium att söka på 25% av kursavgiften, kontakta gärna Blueberry College & Universitet för mer information.

En kandidatexamen i ekonomi på QUT kommer ge dig som student en bättre förståelse för ekonomi. Utbildningen kommer att förbättra dina analytiska och strategiska förmågor och du kommer att få en förståelse för hur sociala, kognitiva och känslomässiga faktorer spelar in vid ekonomiska beslut som tas av individer och institutioner.

Förkunskaper

För att komma igång med en ansökan, fyll i intresseanmälan nedan så hjälper Blueberry dig med resten! Ansökningsprocessen via Blueberry är helt kostnadsfri och du får även gratis studierådgivning.

För att bli antagen till Queensland University of Technology ska du ha fullständiga gymnasiebetyg och uppfylla deras engelskakrav. För att göra det ska du ha C eller mer i engelska 5 och 6. Observera att om du har studerat på ett svenskt universitet i minst ett år uppfyller du automatiskt engelska kravet. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 90 eller IELTS-examen med minst 6.5.

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning får du en Bachelor of Business / Kandidatexamen i Ekonomi 

Kostnader

Den här utbildningen har en terminsavgift. Du kan ansöka om CSN-lån för att bekosta helt eller delvis denna terminsavgift, samt söka lån och bidrag för levnadskostnader, flyg och försäkring.

Queensland University of Technology

Studera i Brisbane

Queensland University of Technology (QUT) är ett stort universitet i down town Brisbane vilken är Australiens tredje största stad. Universitetet har över 50 000 studenter varav cirka 8000 är internationella. QUT är rankat som det främsta universitetet i Australien under...


Läs mer om Queensland University of Technology och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidatexamen - Ekonomi
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Queensland University of Technology

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatexamen - Ekonomi

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Ekonomi från Queensland University of Technology, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön