RMIT Vietnam

Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT University) grundades 1887 i Melbourne och 1998 öppnade RMIT ett campus i Vietnam. Universitetet har stort fokus på att studenter efter utbildningen ska kunna komma ut väl förberedda till arbetslivet. Genom att studera på RMIT väljer du ett globalt universitet med en lång bakgrund inom ledarskap, teknik, innovation, design och företagande. Universitetet har nära kontakt med företag som Deloitte, Adidas och BMW med flera, för att säkerställa utbildningens relevans i korrelation med branschens behov. RMIT har utöver campus i Vietnam även campus i Melbourne.

Välutrustade campus i Vietnam

RMIT University ha två campus i Vietnam, ett i huvudstaden Hano i och ett i Ho Chi Minh City. Båda städerna växer och utvecklas i takt med internet och omvärldens utveckling.

På sina respektive campus i Vietnam har RMIT University lite över 6000 studenter. Här finns det gott om föreningar och klubbar som gör att du snabbt kommer in i studentlivet.  Bowling, badminton, schack, event, spel, magi eller löpning är exempel tagit från ett 60-tal olika klubbar.


Visa alla utbildningar med RMIT University Vietnam

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om RMIT University Vietnam
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Kontaktuppgifter

RMIT University VietnamRecensioner

Det finns inga recensioner för RMIT University Vietnam

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från RMIT University Vietnam, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön