Studera utomlands - Fristående termin - Ingenjör

RMIT University
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Melbourne
1-2 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Melbourne
juli 2024

Melbourne
mars 2025
Ingenjör - Fristående termin utomlands

Studera utomlands - Fristående termin - Ingenjör

Starta din framtid som ingenjör i Australien

Study abroad på Royal Melbourne Institute of Technology passar dig som blivit klar med dina gymnasiestudier och nu vill testa på hur det är att gå på universitetet eller fördjupa dig inom ett visst ämne. På inriktningen Engineering läser du under 1-2 terminer ämnen som Introduction to Professional Engineering Practice, Applied Thermodynamics och Digital Fundamentals.

Du som redan läser på svenskt universitet/högskola kan läsa en eller två terminer och få dem tillgodoräknade i din svenska examen, perfekt för dig som studerar civilingenjör. Om du inte redan läser på högskolenivå i Sverige kan du också ta en eller två Study Abroad-terminer. Skillnaden blir då att du enbart kan välja kurser på grundnivå. Du kan välja på över 400 olika ämnen fördelade på 16  fakulteter. Du läser tre eller fyra kurser per termin vilket motsvarar heltidsstudier.

Förkunskaper

För att komma igång med en ansökan, fyll i intresseanmälan nedan så hjälper Blueberry dig med resten! Ansökningsprocessen via Blueberry är helt kostnadsfri och du får även gratis studierådgivning.

För att bli antagen till RMIT University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med minst betyg C eller mer i Engelska 5 eller 6. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test eller en IELTS-examen för att bevisa dina engelska kunskaper.

Kostnader

Den här utbildningen har en terminsavgift. Du kan ansöka om CSN-lån för att bekosta helt eller delvis denna terminsavgift, samt söka lån och bidrag för levnadskostnader, flyg och försäkring.

RMIT University

Campus i Melbourne och resten av världen som lekplats

Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT University) grundades 1887 i Melbourne. I och med deras långa historia sätter RMIT stort fokus på att studenter efter utbildningen ska kunna komma ut i arbetslivet och börja skapa en framtid. Genom att välja...


Läs mer om RMIT University och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Studera utomlands - Fristående termin - Ingenjör
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Studera utomlands - Fristående termin - Ingenjör

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Studera utomlands - Fristående termin - Ingenjör från RMIT University, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön