Vill du studera i soliga Kalifornien på ett riktigt bra universitet? Då är San Diego State University (SDSU) ett utmärkt alternativ. I San Diego studerar du i ett underbart klimat på ett av USA:s vackraste campus. Du får lyxen att bo i en riktig storstad samtidigt som du har några av Kaliforniens bästa surfstränder som granne. San Diego brukar också rankas som en av USA:s absolut trevligaste städer. Det är inte konstigt att San Diego State University är ett av våra mest populära universitet bland svenska studenter!

San Diego State University är Kaliforniens tredje största universitet och är känt för sitt studentliv. Över 35 000 studenter läser här och cirka 65 länder är representerade bland universitetets studenter. Du erbjuds utbildningar och kurser inom fler än 80 olika ämnesområden där du kan välja mellan cirka 3000 kurser.

San Diego populärt bland svenska utlandsstudenter

Universitetets breda kursutbud inom bland annat ekonomi, teknik och engineering gör SDSU till ett utmärkt val för dig som redan är inskriven på svenskt universitet eller högskola och vill tillgodoräkna dig kurser från studier utomlands i din svenska examen. Det är även populärt för studenter som ännu inte studerat vidare efter gymnasiet eftersom du kan välja fritt bland skolans kursutbud och därmed testa olika ämnen.

Vackert väder och härligt campusområde

Vädret i San Diego är enligt många det bästa i hela USA. Det är sällan för varmt, och i stort sett aldrig kallt. San Diego State University har faktiskt blivit utsedd av Facebook till det campus i USA som bjuder på det vackraste vädret.

Campusområdet har inte bara behagligt klimat utan är också väldigt vackert! Bokhandel, bibliotek, caféer och restauranger ligger inbäddade bland palmer i de karakteristiska vita husen med valv och torn. Universitetet äger också Mission Bay Aquatic Center där du kan ägna dig åt vattensporter som surfing, dykning och vattenskidåkning. Spårvagnen som stannar på universitetsområdet tar dig snabbt vidare till city, andra delar av stan och hela vägen till den mexikanska gränsen.


Visa alla utbildningar med San Diego State University

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om San Diego State University
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

San Diego State University

Hilltop Way, San Diego, CA 92115, USA
92093 San Diego


Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 7 recensioner

Fredrik L

Fantastiskt campus! Mycket intressanta kurser, men många var inte tillgängliga för oss eftersom vi får välja sist

Linnea B

Jag läser emergency management, political science, communication och cultural competency. Jag gillar dem alla!

Ida H

Campuset är fantastiskt, vädret är fantastiskt och studentlivet är fantastiskt! Jag rekommenderar verkligen att åka iväg! Tips är att hyra en bil! Det underlättar!

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 7 recensioner
Gör en intresseanmälan

För att få mer information från San Diego State University, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön