Visa allastudier.se som: Mobil

Santa Barbara City College i Kalifornien är en av de mest populära skolorna för svenska studenter i USA och det är inte svårt att förstå varför. Santa Barbara City College har ett av världens bästa lägen precis vid Stilla havet i Santa Barbara, en av de vackraste städerna i USA cirka 1,5 timme med bil från Los Angeles. Här på ”USA:s Riviera” får du bra väder, svårslaget studentliv, fantastiska stränder och en avspänd livsstil.

Santa Barbara City College har dessutom utsett till USA:s högst rankade Community College. Här får du riktigt bra kurser och lärare till ett relativt lågt pris. Du kan välja att antingen läsa fristående kurser under en till två terminer eller en Associate’s Degree på två år. När du är klar kan du göra en transfer till ett universitet och fortsätta ytterligare två år för att få en Bachelor’s Degree (motsvarande kandidatexamen i Sverige).

Colleget erbjuder små klasser vilket gör att du inte riskerar att försvinna i mängden. På campusområdet hittar du ett bibliotek, datorsalar, bokhandel, caféer och restauranger samt ett välutrustat gym. Här finns även en fantastisk idrottsarena precis vid havet som byggdes i samband med olympiska spelen i Los Angeles 1984. SBCC har aktiva sportföreningar för fotboll, golf, tennis, löpning och basket med mera.


Visa alla utbildningar med Santa Barbara City College

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Santa Barbara City College
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Santa Barbara City CollegeGör en intresseanmälan

För att få mer information från Santa Barbara City College, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön