Visa allastudier.se som: Mobil

Santa Monica College (SMC) i Kalifornien har i många år tagit emot flest svenskar av alla skolor i hela USA. Det är inte så konstigt. Ett av skälen är naturligtvis det fantastiska och svårslagna läget i världsberömda stadsdelen Santa Monica, Los Angeles. Dessutom erbjuder Santa Monica College ett stort urval av spännande kurser till bra priser. Som om inte det var nog kan du som student på Santa Monica College ofta fortsätta dina studier på universitet i Kalifornien, bland annat UCLA.

Skolan har cirka 30 000 studenter varav 3000 är internationella. Inom campusområdet hittar du caféer, bibliotek, bokhandel, fitnesscenter samt en pool. SMC har cirka 70 olika studentklubbar och för dig som är sportintresserad kan du utöva olika aktiviteter som basket, fotboll, tennis, friidrott, simning, volleyboll och vattenpolo.

Du kan välja att antingen läsa fristående kurser under en till två terminer eller ett helt program på två år. Skolan erbjuder kurser inom en mängd olika områden som Business, Computer Science, Cosmetology, Fashion, Graphic Design, Interior Design, Journalism och Media.


Visa alla utbildningar med Santa Monica College

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Santa Monica College
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Santa Monica CollegeGör en intresseanmälan

För att få mer information från Santa Monica College , fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön