Visa allastudier.se som: Mobil

Mediaproduktion - Kandidatexamen

Solent University
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Southampton
6 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Klassrum
Startdatum: september 2020 - Southampton
Mediaproduktion - Kandidatexamen

Mediaproduktion - Kandidatexamen

Börja din karriär inom media idag

Vill du jobba med media, marknadsföring, reklam, PR eller journalistik? Solent University:s media och film departement har rankat 15 i världen av the Guardian University League Tables 2019. Här kan du få en utbildning som ger dig nycklarna till att lyckas i mediebranschen! 

Denna kandidatexamen i Mediaproduktion (Bachelor of Media Production) passar dig som har fotografi, podcasts, social media och/eller videoproduktion som intressen. Du får förbättra dina färdigheter i video-, online-, fotografi- och ljudproduktion. Du använder den senaste industri-hårdvaran för att skapa spännande projekt som du sedan kan använda i din portfolio. 

Fullfölj projekt från idé till färdig produkt. Lär dig hur du engagerar din publik, berättar en historia och bygger upp en följarskara på sociala medier. Lär dig också hur man pitchar idéer till potentiella kunder. Genom arbetsförlagt lärande får du en smak på hur det arbeta inom mediebranschen.

Börja din resa idag på Solent University!

Förkunskaper

För att bli antagen till Solent University ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A och B/5 och 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0. Vi skickar mer information om vad som gäller efter att vi mottagit din ansökan.

Solent University

Solent University

Perfekt läge i charmiga Southampton

Solent University ligger i hjärtat av studentstaden Southampton på sydkusten, en av Englands viktigaste hamnstäder. Det här är ett supermodernt, kreativt, yrkesinriktat och innovativt universitet med ett riktigt bra kursutbud. På Solent University tänker man nytt hela tiden och det märker du både...


Läs mer om Solent University och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Mediaproduktion - Kandidatexamen
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Mediaproduktion - Kandidatexamen från Solent University, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Mediaproduktion - Kandidatexamen

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: