Visa allastudier.se som: Mobil

Southampton Solent University ligger i hjärtat av studentstaden Southampton på sydkusten, en av Englands viktigaste hamnstäder. Det här är ett supermodernt, kreativt, yrkesinriktat och innovativt universitet med ett riktigt bra kursutbud. På Southampton Solent University tänker man nytt hela tiden och det märker du både på programmen som erbjuds och på det otroligt fina campuset som imponerar. Bland annat är universitetet känt för sina utbildningar inom Tourism, Fitness & Personal Training, Music & Performance och Fashion (till exempel design, marknadsföring, journalistik och foto).

Självklart har man också några av världens bästa sjöfartsutbildningar med tanke på Southamptons position som ledande hamnstad. Till exempel handlar det om Shipping, Maritime Business och Superyacht Design. Utbildningarna här är både riktigt prisvärda och skräddarsydda för att ge jobb direkt.

1 timme och 20 minuter med tåg från London ligger Southampton – en pulserande och historisk stad beläget vid Englands södra kust. Southampton Solent University ligger mitt i centrum, omgivet av vackra gröna parker, restauranger, shopping, nattliv och en hel del andra aktiviteter. Du har till exempel inte så långt till St. Mary’s Stadium, hemmaarenan för stadens omåttligt populära fotbollslag Southampton Football Club.


Visa alla utbildningar med Southampton Solent University

Utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Southampton Solent University
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Southampton Solent University

Gör en intresseanmälan

För att få mer information från Southampton Solent University , fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön